Word fit tijdens het werken met deze bureaufietsen!

News
woensdag, 20 april 2022 om 11:00
virtufit v3 bureaufietsf1650441690
Nu steeds meer bedrijven stoppen met thuiswerken, zullen we weer met z’n allen achter het bureau moeten kruipen. Om tegelijkertijd wel fit te blijven, kan je sporten en werken tegelijkertijd met een bureaufiets.
Het is geen geheim dat het aantal mensen met overgewicht in Nederland stijgt. Dat is ook niet zo vreemd met de mogelijkheid om op zo’n beetje elke straathoek iets lekkers te kunnen halen, gecombineerd met het feit dat veel mensen werken achter een bureau. En in tegenstelling tot fysieke arbeid zal je daar niet veel calorieën door verbranden, of je moet wel heel agressief op je toetsenbord tikken.

Fit worden tijdens het werken

Sommige bedrijven stappen daardoor over op verstelbare bureau’s, zodat medewerkers staan en zitten kunnen afwisselen, maar ook daar zal je niet heel fit van worden. Als je tijdens het werken echt wat calorieën wil verbranden, dan is er gelukkig wel een oplossing: de bureaufiets. Met deze apparaten kan je tijdens het werken lekker gezond bezig zijn. Wij hebben een aantal goede opties alvast voor je op een rij gezet.
Ben je benieuwd naar andere opties voor bureaufietsen? Hier heb je de keuze uit een hele catalogus. Wil je het sporten combineren met handige gadgets, dan kan je nu ook profiteren van de nieuwe Mega Deals bij MediaMarkt!