Win een digitaal diner met 'Game of Thrones'-ster Emilia Clarke!

News
woensdag, 01 april 2020 om 8:00
emilia clarkef1585689275
Emilia Clarke, de drakenmoeder uit Game of Thrones, heeft een oproep gedaan op Instagram. Ze zamelt geld in voor haar stichting SameYou, die die mensen helpt te herstellen van hersenletsel en herseninfarcten. Onder de donateurs verloot ze een intiem etentje. Digitaal, dat dan weer wel.
Net als iedereen, maakt ook Game of Thrones ster Emilia Clarke zich zorgen om het coronavirus. Nu heeft zij al enige jaren geleden een eigen stichting opgezet, die mensen helpt met het herstellen na hersenletsel en herseninfarcten. Clarke zet zich in om voor dit fonds geld in te zamelen. Dat deed ze eerder al via de serie die haar bekend maakte. Zo haalde rond de finale van Game of Thrones ruim 112 duizend pond op. Inmiddels heeft Clarke ruim 27 miljoen volgers op Instagram en die kregen onderstaande post te zien:
Clarke heeft een nieuwe inzameling gestart met een net iets hoger doel: ze probeert 250.000 pond op te halen. Daarmee hoopt ze ziekenhuisbedden vrij te maken door mensen uit het ziekenhuis thuis te laten revalideren.
Dat doet ze niet voor niets, ze heeft er een mooie beloning tegenover gezet: van alle donateurs worden er 12 uitgekozen om met haar te koken en te dineren. Wel zal het diner geheel in deze tijd passen: het diner is digitaal via een videostream. Kan je niet koken? Geen probleem, Clarke geeft zelf ook aan geen keukenprinses te zijn, dus je hoeft je nergens voor te schamen.
Dus, heb je altijd al een hapje willen prikken met Deaenerys -Stormgeboren- Targaryen of haar casual eens willen vragen wat ze nou echt van die finale-aflevering van Game of Thrones vindt, dan is dit je kans. Doneren kan op de speciale donatie-pagina van SameYou, welke hier te vinden is. De teller stond op het moment van schrijven al boven de 42.000 pond.

Populair Nieuws

Laatste Reacties