Wie Is De Mol 2020 finale nog niet van start, maar nu al kritiek

News
maandag, 09 maart 2020 om 10:07
wie is de mol 2020f1581523541
De Wie Is De Mol 2020 finale is nog niet begonnen, maar er zijn nu al mensen die kritiek geven. Door de huidige vorderingen van de één na laatste aflevering, wordt er op sociale media erg gekat op de aflevering. Wij hebben een selectie gemaakt van de sociale posts die een indruk geven hoe er door diverse fans wordt gedacht over de aanloop naar de finale.
In ieder geval lijkt de aanloop naar de finale voor een grote hoeveelheid kijkers voor teleurstellingen te zorgen. Zo zijn er zelfs mensen die nadenken om niet eens de finale te gaan kijken. Er wordt voornamelijk kritiek geleverd op het feit dat er nu vier mensen doorgaan naar de finale. Normaal zitten er drie kandidaten, inclusief mol, in de finale en viel die vierde speler af, net voor de finale. Dat gaat nu dus pas in de finale gebeuren. Het schiet kijkers in het verkeerde keelgat.
Sowieso vindt men het jammer dat er dit seizoen al meerdere afleveringen waren waarin niemand naar huis werd gestuurd. Dat dit nu al de derde keer in dit seizoen is, maakt het er voor die groep kijkers niet bepaald beter op. Er wordt massaal geklaagd op sociale media.
Tot nu maakt dit voor velen dat dit het minst interessante seizoen tot nu toe is. Dit wordt dan ook zonder twijfel op sociale media gedeeld. Mensen zijn wel nog steeds razend benieuwd wie nu eigenlijk de mol is, want dat blijft onbekend tot de finale van volgende week.

Mogelijk twee mollen in Wie Is De Mol 2020 finale?

Fans hopen dat er een twist aankomt. Die twist leek tot nu toe alleen te komen in de vorm van één extra finalist. Dit is niet het soort twist waar al die kijkers op zitten te kijken. Het wordt dan ook spannend wat de finale gaat brengen. Zo wordt er door enkelen al gespeculeerd dat, omdat het dit een jubileum seizoen is, er mogelijk pas een twist bekend wordt gemaakt in de finale.
Zo is er een theorie voorbijgekomen dat er dit seizoen misschien wel twee mollen zijn. In februari werd dit al door enkelen geopperd als mogelijke twist. Dit zou verklaren waarom er een extra deelnemer naar de finale moest, want anders zou er nog maar één kandidaat in de finale zitten. Die zou dan technisch al hebben gewonnen. De toekomst zal leren wie uiteindelijk de mol is.

Update - Het seizoen is voorbij

Inmiddels is Wie is de Mol 2020 afgelopen. Heb jij de finale gemist? Ga deze dan snel kijken om het mijnenveld vol spoilers te ontlopen. Via deze link kom je automatisch bij de finale uit!
Dit artikel is op 10 juni 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws