Wear OS herinnert je om je handen te wassen!

News
woensdag, 15 april 2020 om 12:44
android app blog blogging 267389f1586936459
In deze tijden is het ontzettend belangrijk om je handen vaak genoeg te wassen. Google is eerder al met een lied gekomen waardoor je weet hoe lang je je handen moet wassen en nu heeft de Wear OS watch een nieuwe app waarbij je reminders krijgt om je handen te wassen.

Nieuwe app

'The Clock' app op de Wear OS heeft een aantal kleine updates gehad. Vanaf nu stuurt de app elke paar uur een waarschuwing om je handen te wassen. Wanneer je op het alert tikt, gaat er een timer af van 40 seconden. Dit zou genoeg tijd moeten zijn om je handen te wassen. Daarnaast komt er ook een tekst in beeld te staan die zegt dat je bij het wassen van de handen altijd zeep moet gebruiken. Als de 40 seconden over zijn, vertelt de app dat er over drie uur nog een waarschuwing wordt gestuurd.
Deze nieuwe functie zal voor een aantal mensen waarschijnlijk overbodig zijn, maar voor velen dient het als een handig geheugensteuntje. De nieuwe functie hoort bij de v5.4.0 update. Het is mogelijk om de update in de Play Store te installeren. Als je de waarschuwingen uiteindelijk niet meer nodig hebt, kun je ze ook altijd uitzetten. Dit kan in het aparte notificatie kanaal van de functie.

Populair Nieuws