Warrior Nun vanaf 2 juli op Netflix

News
donderdag, 18 juni 2020 om 16:30
warrior nun netflix releasef1592482470
Netflix komt met de nieuwe serie Warrior Nun. De serie werd op verschillende plekken in de Spaanse provincie Malaga opgenomen. De serie vindt zijn inspiratie in de manga Warriors Nun Arela. Volgende maand kunnen we de serie streamen op Netflix.
Voor de serie zijn veel opnames gemaakt in Spanje. In diverse Spaanse steden worden het verhaal verteld van Ava. Dit is een jonge vrouw van 19 die wakker wordt in een mortuarium. Vanaf dat moment heeft ze bovennatuurlijke krachten en vecht ze tegen diverse demonen.

Netflix serie Warrior Nun op komst

Het is al bijna een jaar geleden dat de serie werd opgenomen. Zo liepen opnames tussen maart en juli 2019. Hier is al wel te zien hoever Netflix soms vooruit plant. In deze coronatijd, snakken mensen naar meer content en omdat er al een jaar geleden opnames zijn geweest, kan die content ook worden geleverd. Zo kunnen we 10 afleveringen verwachten die 2 juli naar de streamingdienst Netflix komen. De serie is losjes gebaseerd op de manga Warriors Nun Arela. Het is vooralsnog niet bekend hoe trouw de serie aan de manga blijft.
Ook voor Nederlanders is er een interessant haakje aan deze serie te vinden. Zo speelt de Nederlandse actrice Thekla Reuten mee in de serie. Zij vertolkt het personage Jilian Salvius.

Warrior Nun Netflix trailer

Uiteindelijk zullen we 2 juli zien hoe deze nieuwe Netflix serie precies uit zal pakken. Hieronder vind je een trailer, die ook direct een impressie geeft wat de serie te bieden heeft.

Populair Nieuws

Laatste Reacties