Update - The Handmaid's Tale seizoen 5 nu te zien!

News
donderdag, 15 september 2022 om 9:00
the handmaids tale brengt derde seizoen naar videoland 147655
Het is alweer even geleden dat we nieuwe afleveringen van the Handmaid’s Tale konden zien. Maar het wachten is nu bijna voorbij. Het duurt nog maar een paar weken voordat seizoen 5 van de serie op Videoland staat.

Update - The Handmaid's Tale seizoen 5 nu te zien

Kan je niet wachten op het nieuwe seizoen van The Handmaid's Tale? Dan hebben we goed nieuws voor je! Seizoen 5 van de populaire serie is namelijk nu begonnen bij Videoland.
Origineel bericht:
Het duurt niet lang meer voor we het verhaal van June Osborne weer kunnen volgen in The Handmaid’s Tale. De release van seizoen 5 op Videoland staat namelijk in september voor de deur. Om precies te zijn is het nieuwe seizoen vanaf 15 september te zien op Videoland.
Het seizoen begint met twee afleveringen, waarna volgende afleveringen per week verschijnen. Aflevering drie zal dus vanaf 22 september te zien zijn. In totaal heeft seizoen 5 tien afleveringen, net als seizoen 4. Het is helaas dan weer iets minder dan we gewend waren in seizoen 2 en 3.

Waar gaat The Handmaid’s Tale over?

The Handmaid’s Tale speelt zich af in een wereld waarin de Verenigde Staten zijn veranderd in een patriarchale theocratie genaamd Gilead. Vruchtbaarheid is zeldzaam geworden en vrouwen die zwanger kunnen worden worden als slaaf aan machtige mannen toegewezen. June Osborne is één van die vrouwen en is in voorgaande seizoenen uit Gilead gevlucht.
Het nieuwe seizoen gaat natuurlijk verder waar het vierde eindigde. June is ontsnapt uit Gilead, maar ook in Canada wordt de invloed van het regime van Gilead steeds groter. Bovendien groeit ook de status van Serena Joy, de weduwe van June's voormalige eigenaar, in Toronto.
Dit bericht is bijgewerkt op 15 september.

Populair Nieuws