Update - Vodafone lijkt met storing te kampen

News
donderdag, 26 oktober 2023 om 9:12
Er lijkt een probleem te zijn bij Vodafone. Sinds vroeg vanochtend komen er gestaag steeds meer meldingen van een storing binnen. Ook op Twitter wordt geklaagd.

Update - Vodafone storing voorbij

Alles bij Vodafone zou weer moeten werken. Er zijn nog wat klachten geweest via Twitter, maar rond het middaguur begon het aantal meldingen af te nemen en lieten klanten ook weten geen problemen meer te ervaren. Inmiddels kabbelt het aantal meldingen al een tijdje op een redelijk normaal niveau en ziet het er niet meer naar uit dat er nog een golf komt.
Oorspronkelijk bericht:
Als je momenteel problemen ervaart met Vodafone, ben je niet de enige. Sinds vanochtend vroeg is er een gestage toename te zien van het aantal meldingen van problemen op Allestoringen. Inmiddels staat de piek op ruim 600, niet extreem hoog, maar genoeg om te vermoeden dat er iets aan de hand is.
Ook op Twitter wordt melding gemaakt van problemen. Gebruikers kunnen niet bellen of gebeld worden. Vodafone is hier inmiddels van op de hoogte en onderzoekt de zaak.
We zien geen klachten over andere diensten dan telefonie, dus het kan zijn dat het probleem zich daartoe beperkt. Maar het is niet uit te sluiten dat er ook wat problemen zijn met bijvoorbeeld internet.

Wanneer is de Vodafone storing voorbij?

Het is momenteel onduidelijk op wat foor termijn we kunnen verwachten dat de problemen weer afnemen. Op dit moment is er in ieder geval nog geen daling te zien in het aantal meldingen, eerder een verdere stijging. Als er ontwikkelingen zijn updaten we dit artikel.

Populair Nieuws