Vikings seizoen 6 komt volgende maand al naar Netflix

News
dinsdag, 12 mei 2020 om 15:30
vikingsf1589287732
Goed nieuws voor liefhebbers van de historische serie Vikings. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat seizoen 6 al aan het begin van juni op de streamingdienst zal verschijnen.
Al sinds het eerste seizoen kan Vikings rekenen op een trouwe schare fans, die smachtend uitkijken naar nieuwe avonturen van Ragnar Lothbrok en zijn zonen. Het lange wachten is bijna weer voorbij, want op 5 juni zal seizoen 6 van de serie op Netflix verschijnen.
Het gaat daarbij wel om het eerste deel van seizoen 6, de eerste tien afleveringen. Het seizoen kent twintig afleveringen in totaal, maar de resterende tien zijn nog niet uitgezonden, ook niet op History Channel in de Verenigde Staten.

Vikings seizoen 6 nu al te zien op Ziggo

Wanneer de afleveringen aan de andere kant van de oceaan worden getoond, kan het alleen wel een tijdje duren voordat ze ook op Netflix verschijnen. In Nederland heeft Ziggo namelijk de rechten in handen van Vikings. Kan je dus niet wachten en wil je nu al de eerste tien afleveringen van Vikings seizoen 6 kijken, dan kan je terecht bij Ziggo Movies & Series XL.

Populair Nieuws