Anthony Hopkins daagt Schwarzenegger en Stallone uit via TikTok

  Silence of the Lambs acteur sir Anthony Hopkins maakte deze week zijn debuut op TikTok en ging direct viral. De acteur showde zijn danspassen en daagde niemand minder dan Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger uit om hetzelfde te doen.

  MGM

  In de TikTok video danst Hopkins op het nummer 'Toosie Slide' van Drake. De dans voert hij compleet soepel met slides en al uit, wat behoorlijk knap is voor een 82-jarige man. In de omschrijving van zijn video tagt hij Drake met de tekst 'I'm Late to the party..but better late than never'. Hiermee doelt Hopkins op de Toosie Slide challenge.

  Challenge voor Schwarzenegger en Stallone

  Na zijn dansje neemt Hopkins al snel een boksers-pose aan om Sylvester Stallone uit te dagen met de woorden 'come and fight, Rocky'. Vervolgens qoute hij Terminator acteur Arnold Schwarzenegger om ook hem vervolgens uit te dagen voor de Toosie Slide challenge.

  Aan hen is het nu om aan de challenge gehoor te geven. Of ze dat gaan doen is nog onbekend, maar de kans is behoorlijk groot. Stallone en Schwarzenegger kunnen namelijk erg goed met Hopkins opschieten. Bovendien zitten ook zij momenteel gedwongen binnen en dan moet je toch wat.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.