Deel van PS5 pre-orders bol.com pas morgen geleverd

News
donderdag, 19 november 2020 om 11:00
playstation 5f1603819462
Als je een PS5 via pre-order hebt bemachtigd bij bol.com, dan betekent dat niet meteen dat je vandaag een console hebt. Sommige pre-orders worden namelijk pas vrijdag geleverd. Zo blijkt uit onder andere een tweet van bol.com en het forum van budgetgaming.nl.
Bol.com heeft gisteren al via Twitter laten weten dat de PS5 niet beschikbaar is vandaag voor mensen zonder pre-order. Daarbij laat bol.com nu weten dat sommige mensen helaas geen koerier hoeven te verwachten voor vrijdag. Een deel van de bestellingen heeft namelijk pas laat in de avond een track & trace code gekregen. Daardoor levert PostNL deze pas morgen, vrijdag 20 november, uit.
De meeste van de pre-orders zijn wel onderweg, maar als je net tussen de lichting zit die vertraagd zijn is dat behoorlijk zuur. Ook bij redacteuren van XGN is dit helaas het geval.

PS5 schaars op release

De PlayStation 5 is vandaag officieel uit, maar zoals al een tijd bekend is, erg moeilijk te krijgen. De console is overal binnen no time uitverkocht. Mocht je toch op zoek willen gaan naar een plek om de console te kopen, hoef je niet op bol.com te kijken. Daar is namelijk geen voorraad vandaag. De tweede lichting komt hier pas in december voorbij. Om te zien waar je wel nog een PS5 kunt scoren kun je altijd ons overzicht erbij pakken. Daarin hebben wij netjes bijgehouden waar je de PS5 nog kunt krijgen.

Populair Nieuws