Tip: Need for Speed Hot Pursuit Remastered nu spotgoedkoop te scoren!

News
maandag, 25 januari 2021 om 12:30
need for speed hot pursuit remasteredf1622534565
Wie het nieuwe jaar in wil scheuren, kan nu mooi profiteren van een zeer aantrekkelijke deal. De racegame Need for Speed Hot Pursuit Remastered is namelijk spotgoedkoop te scoren op bol.com en Wehkamp!
Need for Speed is al sinds dag en dauw een enorm populaire franchise. De laatste jaren heeft de serie alleen een dipje gekend, maar recent heeft EA weer hard gewerkt aan haar racegames. Zo kwam eind 2019 Need for Speed Heat op de markt en twee maanden geleden ook nog eens Need for Speed Hot Pursuit Remastered.
Ondanks dat de game pas vrij recent is verschenen, kan je de remaster van de succesvolle game nu al spotgoedkoop scoren op Nederlandse webshops. Wehkamp en bol.com hebben momenteel namelijk een zeer aantrekkelijke sale voor Need for Speed Hot Pursuit Remastered. Wil je lekker scheuren in 2021, dan is nu het beste moment om de game te kopen!

Wat biedt de remastered versie van Hot Pursuit?

Need for Speed Hot Pursuit speelt zich af in Seacrest County, een fictieve staat gebaseerd op Californië, Oregon en Washington, waar spelers zich helemaal kunnen uitleven in races - als illegale racer of als politieagent. De remastered versie van de game heeft natuurlijk veel mooiere graphics, maar kent ook alle DLC en ondersteuning voor crossplay op alle platformen. Wil je dus met de beste versie van de klassieker aan de slag, dan is Need for Speed Hot Pursuit Remastered de enige optie.

Populair Nieuws