Tip: Assassin's Creed Valhalla en Immortals: Fenyx Rising nu goedkoop te scoren!

News
dinsdag, 29 december 2020 om 15:45
ac valhalla previewf1594220838
Aan het einde van het jaar houden veel webshops nog een uitverkoop en dat is ook het geval voor Nedgame. De Nederlandse winkel biedt nu de nieuwe games van Ubisoft - waaronder Assassin’s Creed Valhalla en Immortals: Fenyx Rising - op de PS5 en meer platformen met hoge korting!
Wie op zoek is naar games om deze koude wintermaanden doorheen te komen doet er juist aan om te kijken naar Ubisoft. De Franse uitgever is dit jaar namelijk druk bezig geweest en heeft maar liefst drie open wereld games uitgebracht waar je veel uur in kan stoppen. Normaal moet je daarvoor diep in de buidel tasten, maar dat is momenteel gelukkig niet het geval.
Nedgame is namelijk begonnen met de End of Year Sale en maakt gamers blij met hoge kortingen. Met name de nieuwe games van Ubisoft worden voor een zacht prijsje aangeboden. De recent uitgekomen Assassin’s Creed Valhalla, Immortals: Fenyx Rising en Watch Dogs Legion zijn voor minder dan de helft van de adviesprijs te koop - zelfs de next-gen versies voor de PS5 en Xbox Series X.

Nog meer deals bij Nedgame

Naast de nieuwe Ubisoft games heeft Nedgame nog meer games in de aanbieding in de End of Year Sale. Ben je bijvoorbeeld een fan van Spider-Man, dan kan je met Miles Morales aan de slag voor slechts 44 euro. Of wil je Japan verkennen, dan kan je voor dezelfde prijs Ghost of Tsushima in huis halen. Check hier nu alle games die bij Nedgame in de aanbieding zijn!