The Witcher gaat in seizoen twee meer aandacht besteden aan de antagonisten

News
dinsdag, 28 april 2020 om 17:00
the witcher 1f1575477189
Afgelopen jaar lanceerde het eerste seizoen van The Witcher op Netflix, waarbij de focus vooral lag op Geralt en Ciri. In het tweede seizoen wil de showrunner meer aandacht besteden aan de antagonisten van de serie.
Liefhebbers van The Witcher-franchise zijn ondertussen al lang en breed bekend met Geralt of Rivia en waarschijnlijk ook Ciri. Voor nieuwe fans die zijn begonnen met de serie zijn de karakters alleen onbekend en moeten ze goed geïntroduceerd worden. Dat kostte in het eerste seizoen nogal wat tijd, waardoor er minder screentime over was voor de antagonisten: Cahir en Fringilla.
Daar zal volgend seizoen verandering in komen, laat showrunner Lauren S. Hissrich weten via Twitter. Het achtergrondverhaal van beide karakters zal meer worden uitgediept en ook zal er meer aandacht uitgaan naar Nilfgaard.

Geralt eindelijk zijn eigen serie

Met The Witcher-serie op Netflix heeft de langlopende franchise eindelijk een grote, verfilmde productie erbij. De avonturen van Geralt komen uit de pen van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, die in 1992 het eerste boek over de Witcher schreef: Sword of Destiny. Later volgden nog zeven boeken, drie games door CD Projekt Red, een Poolse film en serie en uiteindelijk de Netflix serie.
Wanneer het tweede seizoen op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Door het coronavirus zijn de opnames stilgelegd.

Populair Nieuws