The Walking Dead wordt pas later dit jaar afgerond

  Slecht nieuws voor The Walking Dead fans! Even leek het erop dat de laatste paar afleveringen van het tiende seizoen gewoon konden worden uitgezonden, maar het officiële Twitter account heeft bevestigd dat de laatste aflevering later dit jaar zal worden uitgezonden.

  Jackson Lee Davis/AMC - © 2018 AMC Film Holdings

  Finale later dit jaar

  Het tiende seizoen van The Walking Dead komt bijna tot een eind. In de vorige aflevering hebben we afscheid moeten nemen van een geliefd personage en nu staan er ons nog maar drie afleveringen te wachten voor het einde van dit seizoen. Veel producties van andere series zijn inmiddels stopgezet vanwege de uitbraak van het coronavirus.

  Fans verwachtten dat The Walking Dead niets zou hoeven uit te stellen aangezien ook de laatste afleveringen van seizoen 10 al zijn opgenomen. Toch heeft het officiële Twitter account van The Walking Dead gemeld dat de seizoensfinale niet op de geplande datum van 15 april zal worden uitgezonden. De geplande finale zal later dit jaar worden uitgezonden als een speciale aflevering. Een datum hiervan is nog niet bekend.

  World Beyond

  Naast The Walking Dead zelf, zijn de spin-off series ook uitgesteld. Eerder werd al bekendgemaakt dat de nieuwste spin-off genaamd The Walking Dead: World Beyond haar eerste aflevering moest uitstellen. Deze aflevering zou meteen worden uitgezonden na de laatste aflevering van The Walking Dead. In verband met het coronavirus zijn seizoen 11 van The Walking Dead en het nieuwe seizoen van Fear The Walking Dead on hold gezet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.