The Outer Worlds komt binnenkort naar Steam

  Het is alweer bijna een jaar geleden dat Obsidian Entertainment en Private Division The Outer Worlds uitbrachten. De game is speelbaar op alle huidige consoles, maar was op PC tot dusver alleen via de Epic Games Store verkrijgbaar. Binnenkort kunnen ook Steam-spelers aan de gang met de game.

  The Outer Worlds was één van de grootste releases van 2019. Dit jaar kreeg de game bovendien een Switch-port, dus een tekort aan mogelijkheden om de game te spelen is er zeker niet. Toch moesten trouwe Steam-gebruikers een poos wachten.

  Wanneer komt The Outer Worlds naar Steam?

  Via het officiële Twitter-account van de game laat de ontwikkelaar weten dat The Outer Worlds op 23 oktober beschikbaar wordt op Steam. Daarmee is het net geen vol jaar na de oorspronkelijke release op PS4, Xbox One en de Epic Games Store. Over een kleine twee weken kunnen PC-gamers die geen gebruik willen maken van Epic’s winkel dus aan de slag met Obsidian’s open-world RPG.

  Is er nog support voor The Outer Worlds?

  Hoewel The Outer Worlds bijna een jaar oud is, is Obsidian nog niet klaar met de game. De eerste DLC voor de game, Peril on Gorgon, kwam in september uit. Een tweede uitbreiding staat in de planning.

  De game werd bij release op PS4, Xbox One en de Epic Games Store doorgaans goed ontvangen en gooide ook in onze review hoge ogen. Ondanks enige compromissen was ook de Switch-versie het spelen waard. Uiteraard is het de eerstgenoemde versie waar je naar moet kijken om een indruk te krijgen van de Steam release.

  The Outer Worlds

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.