The Elder Scrolls Online viert Kerst met het New Life festival

  De feestdagen komen eraan en voorbereiden voor Kerst zijn in volle gang. Niet alleen in het echte leven wordt het feest gevierd, maar ook in games. In The Elder Scrolls Online kan je nu namelijk deelnemen aan het New Life festival.

  Het is bijna ‘the most wonderful time of the year’ en in The Elder Scrolls Online zal dat goed duidelijk zijn. Het New Life festival is namelijk van start gegaan en zal duren tot en met 5 januari. Om mee te doen aan het evenement kunnen spelers de New Life festival quest beginnen in de in-game Crown Store en reizen naar Windhelm, maar New Life Herald Breda zich bevindt.

  Wanneer je de openingsquest hebt voltooid, dan zal je meteen tien New Life daily quests krijgen, die je door heel Tamriel sturen. Wanneer je één van de opdrachten succesvol tot een einde brengt, krijg je een New Life Festival Gift Box, met daarin verschillende beloningen. Die kunnen variëren van recepten en meubels voor in je huis tot aan Skinchanger Motifs en writs om de Skaal Explorer outfit style te ontgrendelen.

  Alle gemiste mounts verzamelen

  Zoals bijna elk evenement in The Elder Scrolls Online zal je tijdens het festival ook weer Event Tickets verdienen. Met deze speciale bonnetjes kan je van alles en nog wat kopen bij de Impresario, waaronder pets en de Rkindaleft Dwarven Weapon Style. Bovendien kan je ook Indrik Berries aanschaffen voor niet alleen de gloednieuwe Crimson Indrik mount, maar ook de Spectral, Icebreath en Mossheart Indrik mounts. Heb je dus één van de gewilde collectibles gemist dit jaar, dan kan je nu nog je slag slaan!

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.