Update - T-Mobile storing sluit de maandagmiddag af

News
maandag, 06 februari 2023 om 16:37
storingf1623744697
Het kan zijn dat het in de laatste uren van de maandagmiddag even niet lukt om te internetten. Provider T-Mobile lijkt namelijk te kampen met een storing. Sinds ongeveer 16.00 is er een flinke uitschieter zichtbaar op Allestoringen.

Update - T-Mobile storing snel voorbij

De storing bij T-Mobile was van korte duur. Via Twitter liet erkende de provider dat er sprake was van een storing in de regio Utrecht. Rond 17.30 was de storing volgens zowel gebruikers als T-Mobile zelf weer voorbij. Het aantal meldingen op Allestoringen zakt ook weer richting een normaal niveau.

Oorspronkelijk bericht

Het wil nog wel eens gebeuren dat de werkweek meteen begint met een bank- of internetstoring. Het grootste deel van de dag leek het dit keer goed te gaan. Maar nu wordt er toch vlak voor het einde van de werkdag nog melding gemaakt van een T-Mobile storing.
Sinds ongeveer 16.00 is er een piek te zien in het aantal meldingen van een storing op detectiesite Allestoringen. Die piek is snel voorbij de 500 gegaan en wordt ten tijde van dit schrijven nog groter. Ook het tempo waarin dat gebeurt lijkt nog niet af te nemen.

Is T-Mobile op de hoogte van de storing?

Het is vooralsnog niet duidelijk of T-Mobile werkt aan een oplossing. Er zijn bijvoorbeeld nog geen berichten over deze problemen te vinden op het webcare Twitter-account van de provider. Ook los van klachten is er geen statement te vinden, terwijl T-Mobile die vaak wel plaatst bij storingen.
Mocht de storing aanhouden of erger worden, dan kan het zijn dat er nog verdere communicatie volgt. Het is niet ongebruikelijk dat storingen die niet lang duren zonder verdere berichtgeving snel worden opgelost. Hopelijk zijn de problemen snel voor iedereen voorbij, maar in de tussentijd kun je er vanuit gaan dat eventuele internetproblemen waar je last van hebt, niet aan jouw kant liggen.
Dit bericht is bijgwerkt op 6 februari 2023.