Supernatural finale zal anders gaan dan verwacht

  Na vijftien seizoenen en meer dan 300 afleveringen is het dan eindelijk zo ver. Binnenkort is de allerlaatste afleveringen van Supernatural te zien. Hoe gaan ze dit precies afsluiten? De makers hinten naar een toepasselijk einde voor een langdurige serie.

  Veel mensen verwachten natuurlijk een spectaculair einde van de serie die zo lang door is gegaan en dat kunnen we ook zeker verwachten, maar niet in de allerlaatste aflevering. De makers zijn van plan het grote einde van het seizoen in de 19e aflevering plaats te laten vinden en in de 20e aflevering een mooi einde aan de serie, die al vanaf 2005 loopt, te brijen. Het zal meer gefocust zijn op Sam en Dean en de mensen met wie zij in de afgelopen seizoenen een band hebben opgebouwd. Hiermee hopen de makers natuurlijk de serie na vijftien jaar goed af te sluiten met een mooi einde.

  Wat kunnen we verwachten?

  Uit de trailer van het seizoen zijn een aantal hele opvallende dingen te zien. Zo lijkt het er bijvoorbeeld op dat de broertjes Winchester een wel heel bijzondere opgave hebben. Ze willen god vermoorden, wat nodig zal zijn om de wereld te redden. Hoe ze dit gaan doen en precies waarom is nog maar de vraag.

  In de trailer hoor je ook dat Chuck Shurley, letterlijk god, niet erg onder de indruk is van de levensbedreigingen. “I control space and time and they are trying to kill me?” zegt hij op een spottende toon. Wel weten we dat de twee broers absoluut niet onderschat kunnen worden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om te zien hoe dit afloopt!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.