Stream: XGN en PeperTV trekken ten strijde in Overwatch 2!

News
donderdag, 20 oktober 2022 om 9:00
overwatch 2 headerf1666190157
Maak je klaar voor de volgende livestream van XGN. Donderdag 20 oktober gaan wij namenlijk los in Overwatch 2 en krijgen daarbij de nodige hulp van streamer PeperTV!
Bij XGN gaan we geregeld los met een livestream en aankomende donderdag is het weer zover. Op 20 oktober gaan we namelijk aan de slag met Overwatch 2, dat begin deze maand is gelanceerd als free-to-play game door Blizzard. Vanaf 18:00 gaan we live met de game op het Twitch-kanaal van XGN!
Samenwerken is de sleutel tot succes in Overwatch 2 en daarom hebben we de hulp ingeroepen van niemand minder dan PeperTV. De streamer is geen onbekende als het aankomt op first person shooters, want hij is wekelijks veel uurtjes in Valorant te vinden.
We krijgen niet alleen hulp van PeperTV, want de stream wordt gesponsord door MSI. Het bedrijf is een staple als het aankomt op gaming laptops, zoals de nieuwe MSI Raider GE67X. Dit bakbeest van een gaming laptop heeft niet alleen enorm krachtige hardware aan boord, maar ook een OLED-scherm met een refresh rate van maar liefst 240Hz. Alles waar gamers van dromen, dus.
Kom donderdag dus genieten van de Overwatch 2 livestream op het Twitch-kanaal van XGN.nl of kijk de stream hieronder.

Chat met ons mee tijdens de nieuwe XGN stream

Naast het kijken van de stream mag je natuurlijk ook al je vragen stellen in de chat of gezellig meekletsen met wat er allemaal gebeurt tijdens de stream. Wil je bijvoorbeeld een paar tips krijgen voor Overwatch 2 of heb je vragen voor PeperTV, vergeet dan niet om in te schakelen donderdag!
Deze stream is in samenwerking met MSI.