Update: Storing bij Call of Duty zorgt voor wachtrijen voor matches

  Er is een storing bij EA en Call of Duty die er voor zorgt dat er problemen zijn bij het matchmaken van Modern Warfare en Warzone. Dit zorgt voor de nodige problemen bij het online matchmaken. Vele gamers melden op Twitter en bij AlleStoringen.nl dat ze geen matches kunnen starten.

  Het is niet de eerste keer deze week dat de servers van Activision het moeilijk hebben. Spelers van Modern Warfare, Warzone en zelfs van de Singleplayer Modern Warfare 2 Campaign hebben regelmatig te maken met slecht bereik van de servers. Dit kan te maken hebben met de ongekend grote populariteit van de diverse titels, die in korte tijd een grote aanwas van nieuwe spelers gebracht hebben, vooral bij de Free to Play titel WarZone.

  De regelmatig voorkomende problemen hebben Inifinity Ward al doen besluiten een speciaal event te starten met 2XP, 2X Weapon XP, en 2X Tiers, dat tot 8 mei zou moeten duren. Helaas heeft dus ook dat even nu netwerkproblemen.

  De eerste storingsmeldingen kwamen binnen rond 10:00 's avonds. Activision zelf heeft nog niet gereageerd via hun support-afdelingen. Diverse spelers rapporteren wachttijden die tot meer dan 40 minuten oplopen om een match op te kunnen starten.

  Update: Inmiddels lijken de problemen weer verholpen te zijn, het aantal meldingen van wachttijden en problemen loopt terug. Er kan dus weer gespeeld worden!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.