Cyberpunk 2077 krijgt unieke character creator en seksscènes

  Voordat een game gelanceerd kan worden, moet een beoordelingsorganisatie de leeftijdscategorie bepalen. Dat is nu gedaan voor Cyberpunk 2077, waarbij ook meteen wat unieke elementen aan het licht zijn gekomen.

  CD Projekt Red is bekend geworden door haar games van The Witcher, met Geralt of Rivia in de hoofdrol. Omdat we altijd met een vast karakter aan het spelen waren, was er geen character creator. Daar komt verandering in met Cyberpunk 2077 en kunnen spelers zelf kiezen of ze een man of vrouw willen zijn.

  We weten nu alleen dat spelers nog veel meer keuzes krijgen dan dat. Dat Cyberpunk 2077 in de Verenigde Staten een Mature rating zou krijgen - in Europa vergelijkbaar met 18+ - was wel duidelijk van tevoren, maar nu helemaal. Tijdens het creëren van hun karakters kunnen spelers namelijk onder andere kiezen uit verschillende geslachtsdelen, de grootte daarvan en zelfs een combinatie maken. Het lijkt erop dat liefhebbers van de drieborstige vrouw uit Total Recall eindelijk hun droom waar kunnen laten maken.

  Seksscènes in Cyberpunk 2077

  We kunnen naast de character creator nog meer details halen uit de beoordeling van de ESRB. Zo is het ook duidelijk geworden dat er seksscènes in de game aanwezig zijn, waaronder normale seks en orale. De speler kan daarnaast seks hebben met prostituees en andere hoofdkarakters. Er zullen nu ongetwijfeld spelers afvragen of ze digitaal seks kunnen hebben met Keanu Reeves.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.