Steam geeft epische sci-fi game gratis weg

News
zaterdag, 08 april 2023 om 10:00
steamf1631544005
Op Steam kan je nu gratis een game rond het geliefde Battlestar Galactica gratis scoren. Wees er snel bij, want deze gratis aanbieding geldt alleen nog dit weekeinde scoren!
Wij houden van gratis. Steam verrast ons dan ook positief dit paasweekeinde door een toffe game helemaal gratis weg te geven! Dat is meteen ook niet de minste, maar één van de beste games in het Battlestar Galactica universum.

Battlestar Galactica Deadlock nu gratis in de Steam Store

In Deadlock voer je epische gevechten uit op leven en dood met de mechanische Cylons, ten tijde van de eerste Cylon-oorlog. De oorlog duurt al vier jaar en heeft een enorme wissel getrokken op zowel de mensheid als de Cylons. Na grote verliezen aan beide kanten is een patstelling ontstaan.
Door een verrassingsaanval van de Cylons wordt deze patstelling ineens doorbroken en het voortbestaan van de mensheid ligt ineens in handen van Admiraal Lucinda Cain.
Omdat de game tijdens de eerste Cylon-oorlog speelt, zijn de twaalf kolonies nog niet vernietigd en heeft de mensheid nog een vloot aan gevechtsschepen om in te zetten. Dat
geeft mogelijkheden om enorme ruimtegevechten op te tuigen en uit te vechten. Als Lucinda heb je dan ook het commando over deze hele vloot, die je tactisch in moet zetten tijdens de diverse gevechten.

Nog meer Battlestar Galactica te scoren

Heb je met de gratis Battlestar Galactica Deadlock nog niet genoeg te gamen, dan heeft Steam nu ook diverse uitbreidingen op de game in de aanbieding. Er zijn diverse uitbreidingspakketten voor de game te koop, die elk 50% affgeprijsd zijn.
De pakketten Armistice, Ghost Fleet Offensive, Resurrection, Sin and Sacrifice en The Broken Alliance geven extra verhaallijn-missies, terwijl Anabasis meerdere nieuwe multiplayer maps en modi biedt. De Reinforcement Pack en Modern Ships pack bevatten extra schepen voor je multiplayer sessies, maar geen story content.
Let wel, deze pakketten zijn geen van allen nodig om de base-game te kunnen spelen. Battlestar Galactica: Deadlock is nog tot 9 april gratis, dus wacht niet te lang!

Populair Nieuws