Star Wars Rogue Squadron wordt top volgens acteur

News
zondag, 03 januari 2021 om 11:30
star wars squadronsf1634200069
Chris Pine, die onder andere Captain Kirk speelde in beide Wonder Woman films, is heel erg enthousiast over de aankomende Star Wars film Rogue Squadron. Hij zal zelf niet in de film voorkomen, maar Patty Jenkins zal deze film gaan regisseren. Pine kent haar van de Wonder Woman films en heeft veel met haar gepraat over de Star Wars film.
In een interview met Collider Interviews geeft Pine aan dat hij met Jenkins gesproken heeft over het verhaal van Rogue Squadron. Hij vertelt ons dat het fantastisch klinkt en dat als er iemand is die alles uit deze film zou kunnen halen, dat Patty Jenkins is. Hij is erg lovend over Jenkins en de aankomende Star Wars film. Dit maakt ons natuurlijk ontzettend benieuwd.

Krijgt hij een rol?

Er wordt aan Pine gevraagd of hij zelf ook een rol zal gaan spelen in de film, maar deze vraag ontwijkt hij enigszins. Hij begint op dit moment over zijn gesprek met Patty over het verhaal van de film, maar geeft niet aan of hij zelf ook een rol zal gaan krijgen in de film.
Pine kwam voor in het meest recentelijke project van Patty Jenkins, Wonder Woman 1984. Deze film kende erg veel problemen met het coronavirus en werd meerdere keren uitgesteld. Uiteindelijk werd dan ook besloten niet te wachten tot de bioscopen weer open zouden gaan, maar de film direct op de streamingdienst van Warner Bros., HBO Max, te plaatsen.

Pas net uit

De film kwam uit op eerste kerstdag en is dus echt pas net beschikbaar. Tot nu toe zijn de meningen nog behoorlijk verdeeld. Wij hopen de film snel te kunnen zien in Nederland, maar helaas is HBO Max pas over een half jaar beschikbaar in Europa.
Denken jullie dat Patty Jenkins een goede film gaat maken van Rogue Squadron? En denken jullie dat Chris Pine een rol zal gaan spelen?

Populair Nieuws