Speel nu Diablo IV op Xbox en PC via Game Pass

News
vrijdag, 29 maart 2024 om 12:00
2023 05 17 diablo iv jugar con amigosf1685523598
Diablo IV is het nieuwste deel in de iconische hack and slash serie rond de hellewereld die Tristram bedreigt. Dit vierde deel draait om Lilith, die Sanctuary probeert te overheersen. Pak je wapens op en ga vanaf nu het gevecht aan met Lilith en haar onderdanen op Xbox en PC via Game Pass!
Het is een mooie dag voor Game Pass abonnees. Na maanden verschijnt voor het eerst sinds de overname van Blizzard/Activistion door Microsoft een game uit die stallen op Game Pass. Het is meteen ook niet de minste: Diablo IV is vanaf nu speelbaar op de Xbox consoles en op PC.

Diablo IV nu speelbaar

In Diablo IV volgt op de gebeurtenissen uit Diablo 3 Reaper of Souls. Het kwaad lijkt geweken, maar dat is buiten Lilith gerekend. Lilith, de dochter van Mephisto, wordt door een groep cultisten opgeroepen en richt zich op het veroveren van Sanctuary, de wereld tussen de hemel en de hel in.
Blizzard heeft er voor Diablo IV voor gekozen om één grote levende spelwereld te creëren, waardoor spelers steeds naar alle eerder bezochte locaties kunnen springen. De speler neemt de rol aan van een Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue of Necromancer, elk met hun eigen skilltree en speelstijl. Ook zijn de seizoenen terug, waarin een heel eigen verhaallijn doorlopen kan worden en seizoensgebonden gameplay elementen zijn toegevoegd.
Diablo IV werd gelanceerd op 6 juni 2023 en is inmiddels aan zijn derde seizoen bezig: the Season of the Construct. Elk seizoen gaat gepaard met en eigen verhaallijn, diverse nieuwe elementen en compagnions, nieuwe dungeons en een nieuwe eindbaas. Nieuwe spelers hebben nog ruim de tijd om seizoen 3 te ervaren, het vierde seizoen staat voor 14 mei gepland.