Speciale Cinderace Tera Raid in Pokémon Scarlet & Violet trapt af

News
zaterdag, 31 december 2022 om 10:00
pokemon cinderace 1024x576f1672310607
Pokémon Scarlet & Violet zijn nu iets meer dan een maand geleden uitgekomen. Toch is het leven van de game nog lang niet voorbij. Ontwikkelaar Game Freak brengt namelijk speciale raids naar de game om spelers terug te laten keren naar de titel. Vanaf vandaag is er een speciale Cinderace Tera Raid in Pokémon Scarlet & Violet die aftrapt
Vanaf vandaag, oudjaarsdag, is de speciale Cinderace Tera Raid beschikbaar in Pokémon Scarlet & Violet. Deze 7-sterren Raid is alleen beschikbaar op de laatste dag van 2022 en de eerste dag van 2023. De Pokémon heeft de speciale "Unrivaled"-titel.
Tot nu toe kreeg alleen Charizard deze titel toen hij als eerste Pokémon via een 7-sterren Raid beschikbaar werd gemaakt. Die raid werd twee keer beschikbaar gemaakt voor spelers. Voor Cinderace komt er ook nog een tweede kans om de Pokémon te vangen. Die komt in het weekend van 14 januari.
De Unrivaled Cinderace zal dan ook niet gemakkelijk te verslaan zijn. De Pokémon zal naar verwachting level 100 zijn en daarmee een enorme strijd leveren. Gelukkig zijn een aantal Pokémon enorm goed in te zetten tegen het Vuur/Vecht-type, zoals Azumarill, Dachsbun Ceruledge en Amarouge.
pokemonscarletf1676998366

Pokémon Scarlet & Violet ontvangen met veel kritiek

Pokémon Scarlet & Violet kwamen eerder dit jaar met gemixte reacties uit op de Nintendo Switch. Vooral doordat de game op technisch vlak dramatisch presteerde kreeg de game veel kritiek over zich heen. Anderzijds vonden spelers die door de problemen heen konden kijken dat de game enorm leuk en vernieuwend was voor de 25-jarige reeks. In onze Pokémon Scarlet review lees je er veel meer over!

Populair Nieuws