Sony onthult nieuwe draadloze headsets voor elke lifestyle

  Sony is geen onbekende speler als het aankomt op audio. Vandaag heeft Sony haar nieuwe line-up aan draadloze headsets voor iedere lifestyle onthuld. In totaal zijn er drie modellen aangekondigd die voor eind april nog in de schappen liggen.

  WF-BX700 voor muziekliefhebbers

  De eerste headset die Sony onthuld heeft is de WF-BX700, een in-ear headphone die zich richt op de muziekliefhebber. Door de krachtige EXTRA BASS technologie combineert de headset heldere klanken met krachtige basgeluiden. Bovendien is de bluetooth headset waterdicht dankzij IPX4 en zorgt de accu voor muziekplezier tot 18 uur. Het design van de headset is ergonomisch en heeft een pasvorm voor ieder oor.

  De draadloze oordopjes worden geleverd in een opbergdoosje die tevens fungeert als oplader. Door de oordopjes inde case te plaatsen worden deze opgeladen. Als de case volledig opgeladen is, bevat deze genoeg energie om de headsets één keer volledig op te laden. Daarbij werkt de case met snellading. In tien minuten is er genoeg opgeladen voor een uur aan muziekplezier.

  De WF-BX700 ligt eind april in de schappen voor 150 euro in de kleuren zwart en blauw.

  WI-SP510 voor sportliefhebbers

  De tweede headset die Sony aangekondigd heeft is de WI-SP510. Deze headset is speciaal voor sportliefhebbers en is dankzij zijn IPX5 waardering bestand tegen spetters en zweet. De oordopjes van de headset zijn voorzien van magneten die ervoor zorgen dat knopen tot het verleden behoren. De ergonomische nekband is comfortabel zoor zijn flexibiliteit en zorgt ervoor dat je je dopjes nooit kwijtraakt. De accuduur van de WI-SP510 is maximaal 15 uur.

  Vanaf half april is de bluetooth headset voor 80 euro te koop in het zwart en wit.

  WH-CH710N voor ongestoord genieten

  De derde headset is voor iedereen die ongestoord van muziek wil genieten zonder omgevingsgeluid. De WH-CH710Nover-ear headphone heeft namelijk Artificial Intelligence Noise Cancelling om zo straatlawaai, stemgeluiden en ander omgevingsgeluid te elimineren en je muziek op nummer één te zetten. Daarnaast is de headset uitgerust met Ambient Sound, waardoor omgevingsgeluid juist versterkt wordt. Handig als je dus even wel moet opletten, terwijl je toch van je muziek wil genieten.

  De 30 mm geluidsdrivers in de oorschelpenzorgen voor een helder en zuiver geluid of je nu naar rock luistert of van een klassieke tune geniet. De headset is voor optimale connectiviteit uitgerust met Near Field Communication en de ingebouwde Li-ion accu geeft je tot aan 35 uur garantie voor draadloze muziek.

  De WH-CH710N is vanaf half april 2020 verkrijgbaar voor 150,00 euro. De headset zal verkrijgbaar zijn in zwart, wit en blauw.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.