Sony licht PSVR2 features uit kort voor lancering

News
zaterdag, 11 februari 2023 om 13:00
8fd9c404e81dd1f0929b574b7689c9ae0fdaf5d4 scaled1f1671791995
Over een paar weken is het tijd voor de release van PlayStation VR2. Toch is uitgever Sony relatief rustig als het aankomt op onthullingen en trailers van de opvolger van PlayStation VR. Nu, kort voor de release, brengt het bedrijf een trailer uit die de PSVR2 features goed onder de loep neemt.
PlayStation VR 2 lanceert op 22 februari wereldwijd, maar naast de specificaties en een enkele preview is de hype rondom het systeem vrij laag. Sony zelf lijkt ook geen haast te hebben met de verkoop van het systeem, want heel veel marketingaandacht krijgt de nieuwe headset niet, net als het feit dat de hardware alleen te koop is via PlayStations eigen webshop.
Daar wil het bedrijf met een nieuwe trailer verandering in brengen. De nieuwe trailer toont de verschillende features die verbeterde headset heeft dankzij de kracht van de PlayStation 5. Daardoor belooft de headset één van de sterkste VR-headsets te worden die momenteel op de markt is.
Bekijk de beelden hieronder zelf!

PSVR2 features tonen flinke upgrades

De nieuwe headset van Sony heeft een oledscherm dat meehelpt om je in 4K HDR onder te dompelen in de virtuele realiteit, terwijl de nieuwe controllers voorzien zijn van haptische feedback en deze zelfs je vingers kunnen detecteren. Verder heeft de headset tracking voor je ogen, waardoor je gemakkelijker rond kunt kijken.
Met tal van nieuwe features en betere specs is het prijskaartje van de nieuwe headset ook wel een stukje hoger. PSVR2 gaat namelijk voor 599,99 euro over de toonbank. Ook is er een bundel met launchgame Horizon Call of the Mountain voor 649,99 euro.

Populair Nieuws

Laatste Reacties