Sony kondigt State of Play aan die geheel in het teken van Ghost of Tsushima zal staan

  Sony heeft een nieuwe State of Play aangekondigd voor aanstaande donderdag, 14 mei. Deze State of Play zal geheel in het teken staan van de aankomende release van Sucker Punch: Ghost of Tsushima.

  De eerstvolgende State of Play komt al snel, namelijk aanstaande donderdag. Tijdens deze State of Play zal gameplay te zien zijn van The Ghost of Tsushima. De stream zal ongeveer 18 minuten bedragen en wordt uitgezonden om 1:00pm Pacific Time, dat is voor ons 10 uur 's avonds.

  Voor de duidelijkheid heeft Sony aangegeven dat de State of Play geen PlayStation 5 nieuws zal bevatten. Natuurlijk is dat wel iets waar veel gamers op zitten te wachten, maar daarvoor zal dus nog iets langer gewacht moeten worden.

  In maart kregen we al een gameplay trailer van de game te zien, maar donderdag wordt er dus dieper ingegaan op de gevechten en het exploreren van de wereld van Tsushima.

  Ghost of Tsushima werd al in 2017 aangekondigd tijdens de Paris Game Week. Het is een open wereld actiespel die volledig te exploreren is zonder gebruik te maken van waypoints. Het speelt zich af in het Japan van de 13e eeuw, waarin je het op zal moeten nemen tegen de meedogenloze Mongoolse generaal Khotun Khan.

  Ghost of Tsushima

  Verkijgbaar vanaf 17 july 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.