Update - Slack storing verstoort de werkdag

News
donderdag, 27 juli 2023 om 11:55
slack logof1609774718
Het bedrijfsleven zal momenteel wat minder soepel lopen dan anders. Er is namelijk een storing bij Slack, een populaire app voor communicatie binnen een bedrijf. Er zijn veel meldingen via Allestoringen.

Update - Slack werkt weer naar behoren

De storing bij Slack heeft inderdaad niet al te lang geduurd. Volgens Slack zelf werkt de app weer op alle fronten en ook op Allestoringen is zit het aantal meldingen weer min of meer aan de grond. Uiteindelijk heeft de storing zo'n anderhalf uur geduurd.
Oorspronkelijk bericht:
Er is momenteel een storing gaande bij Slack. Er is een grote piek te zien bij Allestoringen.nl en ook kunnen wij zelf constateren dat er een probleem is. Het is niet duidelijk wat de oorzaak is van de storing.
Het kan zijn dat de storing niet al te lang duurt. Ten tijde van dit schrijven is het aantal meldingen al aan het dalen. Helaas zijn storingen vaan onvoorspelbaar en is een nieuwe piek niet uit te sluiten. Slack is wel op de hoogte van het probleem en zoekt naar een oplossing.

Wanneer is de Slack storing verholpen?

het is natuurlijk erg vervelend als Slack niet werkt. Vooral nu thuiswerken wat gebruikelijker is geworden, kan het, als je niet weet dat er problemen zijn, heel vreemd zijn om ineens geen reacties meer te ontvangen op een suggestie die je doet. Je kunt er in ieder geval gerust op zijn dat je collega's je niet negeren.
Momenteel lijkt het erop dat Slack redelijk snel weer naar behoren gaat werken. De exacte huidige status van de dienst kun je in de gaten houden op status.slack.com. Wanneer de situatie verandert updaten we ook dit bericht.

Populair Nieuws