Update - Slack storing sluit de werkweek af

News
vrijdag, 06 oktober 2023 om 11:14
slack logof1609774718
De werkweek is bijna voorbij, maar op het laatste moment is er voor veel bedrijven nog een probleem. Er is een storing bij Slack, een dienst die veel bedrijven gebruiken voor interne communicatie.

Update - Slack storing al opgelost

De storing blij Slack is alweer voorbij. Er zijn bijna geen meldingen meer op Allestoringen. Slack zelf laat ook weten dat het probleem verholpen zou moeten zijn, maar de situatie wordt nog in de gaten gehouden.
Oorspronkelijk bericht:
Je collega's zijn je niet aan het negeren en zijn niet in een kanaal zonder jouw een geheime vrijmibo aan het plannen. Berichtendienst Slack ligt eruit. Er stromen het afgelopen halfuur meldingen binnen via Allestoringen.nl. Ook kunnen we uit eigen ervaring melden dat er problemen zijn.
Slack is gelukkig op de hoogte van de problemen. Op de Slack Status-site is te zien dat er iets misgaat met de verbinding van de app. Ook laat de klantenservice op Twitter weten dat er problemen bekend zijn en dat ze onderzocht worden. Hoe lang dat gaat duren zal nog moeten blijken.

Wanneer is de Slack storing voorbij?

Het ziet ernaar uit dat je Slack snel weer normaal kan gebruiken. Het aantal meldingen vertoont momenteel een lichte daling. Het zal moeten blijken hoe snel de daling doorzet en of er niet een tweede piek komt.
Er zijn gelukkig genoeg mogelijkheden om te werken zonder Slack. Je kunt bijvoorbeeld elkaar mondeling op de hoogte brengen van de stand van zaken. Een e-mail versturen is ook een mogelijkheid. Slack is natuurlijk wel lekker snel, dus het is te hopen dat de storing snel voorbij is.

Populair Nieuws