Servers Ubisoft games liggen eruit door grote storing!

News
donderdag, 03 maart 2022 om 11:52
ubisoft logof1640337298
Als je de vandaag wil genieten van een game van Ubisoft, dan hebben we slecht nieuws voor je. Door een grote storing liggen de servers er namelijk uit van veel games van de Franse uitgever.
Veel uitgevers van games werken tegenwoordig met launchers, zodat je alle games op één plek hebt staan. Denk bijvoorbeeld aan Steam van Valve, Origin van EA en natuurlijk Ubisoft Connect, de opvolger van Uplay. Eén lokale plek hebben voor al je games kan alleen ook een probleem zijn als er een storing is. En daar heeft Ubisoft nu last van.
Via Twitter laat de Franse uitgever weten dat er een probleem is, waardoor veel games van Ubisoft getroffen zijn. Het is daardoor niet mogelijk om verbinding te maken met de servers en dus niet mogelijk om de games te spelen. Daarnaast liggen ook de officiële forums van Ubisoft eruit en kunnen andere diensten van de uitgever niet gebruikt worden. Volgens gebruikers is het momenteel zelfs niet mogelijk om de Ubisoft Connect Launcher te downloaden.

Hoe lang gaat de storing bij Ubisoft duren?

Het is nog niet bekend wanneer de problemen opgelost zullen zijn. Onder de tweet laat het bedrijf weten dat er onderzoek naar het probleem wordt gedaan, maar dat er momenteel geen uitspraken gedaan kunnen worden wanneer de servers weer online zijn. Zodra Ubisoft meer weet zal de informatie gedeeld worden via Twitter. Tot die tijd zal je dus even geduld moeten hebben als je The Division 2 of Assassin's Creed Valhalla wil spelen.

Populair Nieuws