Scoor nu goedkoop tickets voor het grootste LEGO event ter wereld

News
dinsdag, 01 augustus 2023 om 13:30
legof1690875143
LEGO World is het grootste LEGO evenement ter wereld en wordt gewoon in Nederland gehouden. In oktober staat de Jaarbeurs in Utrecht vol met LEGO blokjes en bouwwerken. Kaarten zijn nu al te scoren met een flinke 'early bird' korting.
LEGO is hot. De LEGO sets zijn niet aan te slepen en worden door zowel jong als oud met veel plezier in elkaar gezet. Of het nu LEGO Duplo is voor de jongsten of Technic voor de volwassenen, LEGO is voor iedereen.
Wie niet naar Billund wil afreizen om LEGOland te bezoeken, kan het in oktober een stuk dichter bij huis houden. Tijdens de herfstvakantie verrijst in de jaarbeurs a lvoor de twintigste keer LEGOWorld, het grootste LEGO evenement ter wereld.
Het evenement biedt dit jaar vier 'werelden', te weten Reality, Fantasy, Freestylers en Star Wars. Naast de fysieke blokjes is er ook de mogelijkheid om diverse Virtual Reality, Augmented Reality en Hologram ervaringen te beleven. Natuurlijk zijn ook de belangrijkste LEGO thema's als LEGO Ninjago, LEGO City en LEGO Friends vertegenwoordigd, net als het nieuwe LEGO DREAMZzz.
legoworldf1690875232

Early Bird toegang met korting

Een regulier toegangskaartje voor LEGOWorld kost normaal 24,95 euro, maar wie nu al kaartjes koopt ja een ‘Early Bird’ tickets scoren. Daarmee spaar je 2 euro uit en kost een ticket nog 22,50 euro. Met een ticket kan je de hele dag in LEGO World verblijven, van 10:00 tot 17:00 uur en zijn alle attracties en activiteiten inbegrepen.
LEGO World vindt plaats van woensdag 18 t/m dinsdag 24 oktober 2023 in de Jaarbeurs Utrecht.
  • Scoor nu je Early Bird tickets op LEGOWorld.nl en Ticketmaster voor 22,50 euro per stuk.

Populair Nieuws

Laatste Reacties