Scoor nu een PS5 God of War Ragnarok-bundel met veel korting!

News
dinsdag, 06 juni 2023 om 18:00
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Heb je nog geen PS5 in huis en wil je meteen met een topgame aan de slag? Dan kan je nu profiteren van veel korting op een PS5-bundel met God of War Ragnarok!
De PlayStation 5 is al sinds release een zeer gewilde console, maar lange tijd kon je de next-gen console alleen bemachtigen met veel mazzel. Door een tekort aan semi-conductor chips en scalpers, was het namelijk eigenlijk alleen mogelijk om een PS5 te scoren via lotingen bij webshops.
Gelukkig heeft Sony nu een flinke voorraad aan de consoles kunnen maken en is de PlayStation 5 nu goed beschikbaar bij de meeste winkels. Ondertussen heeft Sony alleen wel een prijsverhoging doorgevoerd, waardoor je nóg meer kwijt bent aan de console. Het is dan ook geen overbodige luxe om te kunnen profiteren van een aanbieding.
Dat is momenteel mogelijk bij Nedgame. Bij de Nederlandse winkel kan je nu namelijk een PS5-bundel met God of War Ragnarok scoren met korting. Op die manier krijg je eigenlijk de nieuwe topgame van Santa Monica Studio gratis bij de next-gen console.

Aan de slag met een meesterwerk

In onze review gaven wij God of War Ragnarok een welverdiende 9,8! Wij waren zeer te spreken over het verhaal van epische proporties, een fenomenale cast, een briljant vechtsysteem en de prachtige ontdekkingsreis van Kratos. Met je PS5 krijg je dus meteen een meesterwerk erbij!