Scoor deze geliefde co-op game nu met korting!

News
woensdag, 05 april 2023 om 9:00
it takes twof1614606438
Met een lang weekend voor de boeg moet je wel goed beslagen ten ijs komen wat betreft vermaak. Mocht je het paasweekend met een ander doorbrengen, dan is het misschien een idee om samen een game te spelen. Je kunt nu een zeer goede co-op game met korting scoren.
Veel games zijn tegenwoordig in co-op te spelen, maar het wisselt nog wel eens hoe leuk dat is. Soms is speler twee niet gelijkwaardig aan speler één, of is de game duidelijk ontworpen voor single-player en is co-op er haastig in gegooid. Daar hoef je je alleen niet druk om te maken bij It Takes Two, aangezien die helemaal om co-op heen is gebouwd en zelfs niet in single-player gespeeld kan worden.
Die game is nu alweer een paar jaartjes oud, maar is er zeker niet minder op geworden. Eind vorig jaar verscheen een Switch-versie, wat zeer welkom was, aangezien de Switch toch een beetje de co-op console bij uitstek is. Deze versie, kun je, net zoals eerdere versies, nu met korting socren bij Nedgame.

Goede onthaal voor It Takes Two

De studio achter It Takes Two had al naam gemaakt met A Way Out, eveneens alleen in co-op te spelen. Maar met It Takes Two had de ontwikkelaar echt een enorme hit te pakken. De game kreeg vrijwel overal geode cijfers, bijvoorbeeld een 9,3 op XGN.
Ook mocht de game de prijs voor Game of the Year in ontvangst nemen bij de Game Awards van 2021. Vaak gaat die prijs naar grotere titels, die bijvoorbeeld al naamsbekendheid hadden. Maar It Takes Two wist geliefde titels als Ratchet & Clank: Rift Apart, Resident Evil Village en Metroid Dread te verslaan.