Update - Red Bull-baas Horner beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag

News
dinsdag, 06 februari 2024 om 16:30
christian horner gp australie 2023f1681473522
Er broedt ineens een storm boven Red Bull Racing. Er is namelijk een onafhankelijk onderzoek gestart naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag van teambaas Christian Horner.

Update - Actie tegen Horner?

Volgens De Telegraaf is het onderzoek van Red Bull een teken aan de wand dat het bedrijf van Horner af wil. Er zou namelijk na navraag door media, waaronder de Nederlandse krant, wel heel snel een uitgebreide reactie zijn gekomen vanuit Red Bull over de situatie. De normaal uitgesproken Helmut Marko wil niks kwijt over de kwestie.
Origineel bericht:
Na het dominante seizoen van vorig jaar, leek het erop dat Red Bull Racing een rustig jaar tegemoet zou gaan. Maar daar is nu ineens verandering in gekomen.
Het team is namelijk een onafhankelijk onderzoek gestart naar teambaas Christian Horner. De Brit zou zich mogelijk schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag richting een medewerker van Red Bull. Dat laat een woordvoerder weten aan De Telegraaf.

“Nadat het bedrijf op de hoogte was gebracht van bepaalde recente beschuldigingen, is er een onafhankelijk onderzoek gestart. Dit proces, dat al gaande is, wordt uitgevoerd door een externe, gespecialiseerde advocaat. Het bedrijf neemt deze zaken uiterst serieus en het onderzoek zal zo snel mogelijk worden afgerond.”

Een zeer ervaren teambaas

Horner heeft de aantijgingen ontkend. De teambaas leidt Red Bull Racing al sinds de overname van Jaguar in 2005 en is de langstzittende teambaas in de Formule 1 op het moment. Wat er precies zich zou hebben afgespeeld is niet bekend.
Dit bericht is bijgewerkt op 6 februari 2024.

Populair Nieuws