Samsungs nieuwe monitor heeft luxe webcam

News
woensdag, 15 september 2021 om 15:30
samsungs webcam monitor s4f1631697843
Samsung heeft een gloednieuwe monitor uit de doeken gedaan die wel met een heel bijzondere functie komt. De Samsung’s Webcam Monitor S4 komt, zoals de naam al doet vermoeden, met een pop-up webcam ingebouwd op het scherm.
Samsungs nieuwste webcam monitor S4 komt met allerlei nieuwe en handige functies om vanuit huis te werken. Het heeft een 2W stereo speaker om online naar iedereen te luisteren, een HD webcam zodat je tijdens een vergadering gezien kan worden, een microfoon en een USB aansluiting voor bijvoorbeeld een externe HDD.
De 24 inch, 1080p monitor’s webcam is er op een slimme manier ingezet. Met een soort pop-up ontwerp komt de webcam naar boven. Zo ziet de monitor er nog steeds clean uit als je de webcam niet gebruikt. Ook zal de webcam een privacy shutter hebben, zodat je nooit per ongeluk voorbij komt op je webcam. Deze luxe webcam komt alleen niet automatisch omhoog, maar door op de webcam te drukken en los te laten zal hij omhoog schuiven.

Samsungs nieuwe monitor per direct verkrijgbaar

Verder is de webcam van een Windows Hello functie voorzien. Hiermee kan je dus, net als op je telefoon, sneller je monitor in met gezichtsherkenning. Tevens is de standaard van de monitor op gewenste hoogte af te stellen en roteert de monitor ook. De verschillende ports zijn als volgt: HDMI 1.4, DisPlaypost 1.2. De monitor heeft daarnaast ook een verversingssnelheid van 75HZ.
Samsung heeft de nieuwe monitor per direct in de verkoop gezet. Het prijskaartje bedraagt 320 dollar, wat omgerekend op zo'n 270 euro neerkomt.

Populair Nieuws