Samsung Galaxy S23’s camera binnenkort misschien flink verbeterd

News
zondag, 12 maart 2023 om 14:00
samsung galaxy s23f1675337332
Het vlaggenschip van Samsung dat onlangs uitgekomen is krijgt binnenkort, als het aan een betrouwbare twitter gebruiker ligt, mogelijk een nieuwe update aan zijn camera. Op zowel Twitter als Reddit stromen de klachten rondom de nieuwe telefoon binnen over slechte camera kwaliteit.
Alhoewel Samsung het nieuws nog moet bevestigen laat Twitteraar Ice Universe, die niet voor de eerste keer zijn speculaties rondom tech laat horen, weten dat de Samsung Galaxy S23 binnenkort een grote update gaat krijgen die vooral is gericht op zijn camera. De update is volgens Universe een andere dan de update die op 7 maart naar buiten is gerold. Volgens de Twitteraar krijgt onder andere Night Mode een flinke verbetering zodat foto’s maken in het donker makkelijker wordt.
De klachten die op Reddit voorbij komen gaan bijvoorbeeld over shutter lag, slechte focus, tekst in onscherpe foto’s en dus problemen rondom Night Mode. De camera die met de Samsung Galaxy S23 komt heeft aan de achterkant een 50MP wide camera, 12MP ultra-wide camera en een 10MP telephoto camera met de mogelijk om tot 3x in te zoomen. Tot slot is er aan de voorkant een 12MP camera om selfies mee te maken of om te videobellen.

De goedkoperen versie van de S23

Voor iedereen die twijfelt of hij of zij de Samsung S23 wil gaan kopen komt er binnenkort mogelijk een oplossing. In eerder nieuws is voorbijgekomen dat er een Samsung Galaxy S23 FE versie uit gaat komen. Dit is een goedkopere versie dan het vlaggenschip en moet in september of augustus op de markt verschijnen. Veel over dit nieuwe apparaat, zoals de specs, zijn nog onbekend.

Populair Nieuws