Ryan Reynolds en Patrick Steward over Multiverse of Madness

News
woensdag, 23 februari 2022 om 14:30
doctor strange in the multiverse of madnessf1701189964
Over een paar maand is het zover, dan komt eindelijk Doctor Strange 2 uit. De Multiverse of Madness zoals de film gaat heten, zal hoogst waarschijnlijk bomvol zitten met cameo’s uit verschillende universums.

Disney houdt van geheimzinnigheid

Sir Patrick Steward die eerder te zien was als professor X in de Marvel X-men films, zit na vermoedens al in de nieuwste trailer voor de film. Zijn stem zou te horen zijn, en een gedeelte van wat waarschijnlijk zijn achterhoofd is, is zichtbaar. Toen Steward Comic Book sprak zei hij: “Jullie weten dat mij stem al nagedaan wordt sinds dat ik 60 jaar geleden het zilveren scherm betrad? Daar kan ik niet verantwoordelijk voor worden gehouden.”
Of dit nu een leugentje is wegens een contract of juist Steward die de doeken er nog even om probeert te houden weten we niet precies.
screenshot 25f1645441104
Ook Ryan Reynolds ontkomt niet aan de geruchtenmachine. Hij zou namelijk al te zien zijn als DeadPool op de poster voor de multiverse of madness. Fans denken dus dat ook DeadPool met deze film eindelijk het MCU onveilig en minder kindvriendelijk komt maken.
In een gesprek met Variety zegt Reynolds dan ook: ”Ik gok dat ik hier eigenlijk niks over mag zeggen, maar ik zit echt niet in die film”. “Ik kan ook een onbetrouwbare spreker zijn, maar ik beloof dat ik niet in de film zit".
Wat opvalt is dat Reynolds eerder op een verwijderde Instagram post te zien was, met een kostuumontwerper van Multiverse of Madness. Dit doet denken dat Reynolds zich nu toch even uit laat tegen alle geruchten in, zodat hij dus als verrassing voor de fans in de film zit.

Er is al eerder tegen ons gelogen

Of dit een mooi staaltje acteerwerk is van beide acteurs of de waarheid is, is niet te voorspellen. Eerder vorig jaar zagen we ook al interviews met acteurs die beweerden niet in films te zitten, en dat het toch wel zo bleek te zijn. Of dit weer het zelfde verhaal gaat worden zien we in de nieuwe film die 6 mei zal verschijnen.

Populair Nieuws