Releasedatum Bayonetta 3 eindelijk onthuld door Nintendo

News
woensdag, 13 juli 2022 om 16:30
bayonetta 3f1657721529
Fans hebben er een lange tijd op moeten wachten, maar het is eindelijk bekend wat de releasedatum is voor Bayonetta 3. Dat heeft Nintendo namelijk bekendgemaakt door middel van een nieuwe trailer.
Als je zin hebt om weer met een onvervalste actiegame van PlatinumGames aan de slag te gaan, dan moet je nog eventjes geduld hebben. De releasedatum voor Bayonetta 3 is namelijk 28 oktober 2022. Dat is te zien in de nieuwe trailer voor de game.
De trailer laat daarnaast nieuwe gameplay zien, waaronder een aantal speciale krachten van Bayonetta. Zo kan de bekende heks veranderen in verschillende Infernal Demons. PlatinumGames komt daarnaast ook met een verrassing. Spelers krijgen namelijk niet alleen maar de controle over Bayonetta, maar ook over een nieuw karakter genaamd Viola.
In tegenstelling tot Bayonetta vecht Viola met een katana en messen, die ze ook als een grappling hook kan gebruiken. De gameplay lijkt met het tweede personage flink te verschillen, wat doet denken aan de twee verschillende karakters en speelstijlen van Devil May Cry 4.

Bayonetta 3 releasedatum zat eraan te komen

Dat Bayonetta 3 nu ineens een releasedatum en trailer heeft gekregen, komt niet geheel als een verrassing. Eerder deze week verscheen namelijk al plotseling een leeftijdskeuring van ESRB (Verenigde Staten) en PEGI (Europa). Die keuring wordt normaal gegeven wanneer de lancering van een game eraan zit te komen.