Release voor Mortal Kombat film op 16 april 2021

News
woensdag, 16 december 2020 om 8:30
mortal kombat 11 custom logo colorf1608102478
Het was al bekend dat Mortal Kombat een nieuwe film krijgt. Voor die film is nu eindelijk een releasedatum bekendgemaakt. Vanaf 16 april 2021 kunnen we weer fatalities en brute knokpartijen verwachten op het witte doek.
Via een post op Twitter maakte Todd Garner, producent van de komende Mortal Kombat film, bekend dat Mortal Kombat in 2021 uitkomt. De releasedatum die op de film geplakt is, is 16 april 2021. De tweet van Garner omvat alleen een afbeelding met het logo, een trailer blijft nog steeds uit. Garner belooft deze begin 2021 uit te brengen, zodat we alvast een voorproefje krijgen van wat ons te wachten staat.
Opvallend is dat de afbeelding die Garner post niet alleen aangeeft dat de film naar het witte doek komt, maar ook naar HBO Max zal komen. Dat betekent dat er rekening gehouden is met een aanhoudende lockdown en het uitblijven van bezoekers in bioscopen in verband met de coronacrisis. Hieronder de tweet van Garner in volle glorie.

Mortal Kombat film eerder al uitgesteld

De Mortal Kombat film zou eigenlijk al in januari 2021 uitkomen, maar werd onlangs uitgesteld vanwege het coronavirus. De opnames voor de film zijn al ruim een jaar geleden afgerond en de film stond al in de startblokken, maar door de pandemie werd alles on hold gezet. Nu is de releasedatum een feit en lijkt er geen uitstel meer te komen.
De cast van de film bestaat onder andere uit Ludi Lin (Liu Kang), Chin Han (Shang Tsung), Joe Taslim (Sub-Zero) en de Wolverine-acteur Hiroyuki Sanada (Scorpion). Opvallend is dat de laatste twee ook hun 'menselijke namen' Hanzo Hasasi en Bi-Han in de castlijst hebben meegekregen, wat doet vermoeden dat er ook aandacht zal zijn voor hun verleden. Andere karakters uit de game die in de film terugkeren zijn Mileena, Kano, Raiden, Jax, Kung Lao en Nitara.
Het plot voor Mortal Kombat is nog onbekend, maar het is al zeker dat dit geen vervanger zal zijn voor Devastation, de derde film die gepland stond.

Populair Nieuws