Release voor God of War Ragnarok New Game Plus onthuld

News
vrijdag, 23 december 2022 om 11:30
2022 09 13 god of war 3f1671785666
God of War Ragnarok krijgt een New Game Plus-modus erbij. Santa Monica Studio heeft de release aangekondigd voor de lente van 2023.
"We weten dat velen van jullie ernaar hebben gevraagd”, zegt Santa Monica Studio in een tweet. “Dus we zijn blij te kunnen bevestigen dat New Game Plus in het voorjaar van 2023 naar God of War Ragnarök komt! We zullen meer details delen zodra we dichter bij de release komen.” Er is momenteel geen verdere informatie over de modus.
De vorige God of War kreeg een paar maanden na de lancering ineens een New Game Plus-modus. In dat spel kun je met NG+ een nieuw spel starten met al je gear, vaardigheden en wapens intact.
Het voegde ook een nieuwe bron toe om te verzamelen, genaamd skap slap, die je kon gebruiken om nog betere dingen te maken tijdens de nieuwe playthrough. Dit was belangrijk omdat de vijanden ook een nieuwe aanvallen en slimmere AI erbij kregen.
Het lanceren van de New Game Plus-modus een paar maanden na de release van een game is de afgelopen jaren vrij gebruikelijk geweest voor PlayStation games. God of War, Ghost of Tsushima en Horizon Forbidden West volgden allemaal hetzelfde patroon.

God of War-serie in aantocht

Het zijn een paar grote maanden geweest voor God of War. Niet lang na de lancering van God of War Ragnarok kwam er namelijk een officiële aankondiging van de God of War TV-serie op Amazon. Wie Kratos gaat spelen is nog niet bekend, maar het is duidelijk dat we ons wel even kunnen vermaken met de avonturen van de Griekse god.