Release date UFC 4 bekendgemaakt met een trailer

News
maandag, 13 juli 2020 om 16:05
ufc 4f1594648674
De datum waarop UFC 4 naar buiten komt is bekend. Met een trailer heeft EA Sports UFC 4 officieel aan de wereld getoond. EA Sports UFC 4 komt deze zomer uit op Xbox One en PlayStation 4.
Zoals EA heeft beloofd, maakte de uitgever afgelopen zaterdag braaf de release date van UFC 4 bekend. De game komt op 14 augustus uit voor Xbox One en PlayStation. EA heeft nog niet aangegeven of de game op een latere datum ook nog naar de nog uit te komen Xbox X Series en PlayStation 5 komt.
Een belangrijk nieuw deel van UFC 4 is de opkomst van een eigen vechter. Spelers kunnen deze zelf aanmaken. Met een gloednieuw voortgang systeem kunnen spelers een geheel eigen persoonlijkheid en vechtstijl ontwikkelen. In een verbeterde Career Mode kunnen spelers hun amateur vechter laten uitgroeien tot een grote sensatie in de wereld van UFC.

Eigen pad uitstippelen in UFC 4

De Career Mode heeft een vernieuwing gekregen in een manier die achtergrondverhalen van UFC-vechters ontwikkelt. De vaardigheden van een vechter kunnen bepaald worden door een nieuwe feature. Daarnaast wordt er dankzij de zogeheten Relationship Building feature meer focus gelegd op vriendelijke en vijandige relatie met andere vechters. EA Sports heeft dit gedaan om spelers de mogelijkheid te geven om zelf meer keuzes te maken over hun eigen vechter. Zij kunnen zo een zelfstandig pad naar de top uittekenen en hun eigen rivalen kiezen.
Naast de nieuwe feature in de Career Mode, kent UFC 4 ook een aantal vernieuwingen op het gebied van gameplay. Zo zijn clinch-naar-aanvalscombinaties vloeiender gemaakt en kennen de takedown- en grondmechanismen een vernieuwing. Spelers krijgen hierdoor meer controle over vechters.
UFC 4 kent ook een nieuwe gamemodus, genaamd Blitz Battles. Dit is een online modus waarin regels veranderen en gevechten sneller gaan. Voor de Ultimate Team-modus is in UFC 4 helaas geen plek.

Coverstars UFC 4

In de trailer van UFC 4 zijn twee grote namen uit de sport te zien, die het gezicht van EA's nieuwe game zullen zijn. Zo nemen weltergewichtdeelnemer Jorge 'Gamebred' Masvidal en kampioen middengewicht Israel 'The Last Stylebender' Adesanya plaats op de cover. Bij het pre-orderen van UFC ontvangen spelers diverse extra’s, waaronder toegang tot Anthony Joshua en Tyson Fury.

Populair Nieuws