Red Dead Redemption 2 Switch versie onderweg?

  Kom pak je lasso maar en zet je Switch in de dok. Het gerucht gaat dat er een Red Dead Redemption 2 Switch-versie in de maak is. Zo is er een pagina van de Switch-versie opgedoken op een webshop en zijn er hints te vinden in de code van Red Dead Redemption 2.

  Instacodez

  Op de webshop Instant Gaming (via Nintederos) verscheen recentelijk een webpagina die aangaf dat Red Dead Redemption 2 naar de Nintendo Switch zou komen. De webpagina toonde zelfs een boxart van de game en gaf aan dat de game nog in 2020 moest verschijnen. Ook werd op Twitter gelekt dat de Nintendo Switch Pro-controller textures in Red Dead Redemption 2 te vinden zijn. Het is alleen de vraag of dit daadwerkelijk hint naar een Switch-versie, want controllerondersteuning op PC zou dit ook kunnen verklaren.

  Red Dead Redemption 2 verscheen in 2018 op de PlayStation 4 en Xbox One. In november 2019 verscheen de game ook op de PC met een aantal verbeteringen en extra content. Of de titel het waard zal zijn op de Switch is nog maar de vraag. The Witcher 3 kwam vorig jaar ook al naar de hybride console en moest veel van zijn pracht en praal inleveren op de Nintendo-console. Daarover lees je meer in onze review van de game.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.