Update - Red Dead Redemption 2 in juli naar PlayStation Now

News
maandag, 05 juli 2021 om 15:00
44769675672 8e344653f6 bf1606314284
De portfolio van PlayStation Now wordt elke maand steeds meer uitgebreid door Sony. Daar lijkt deze maand een mooie titel nog eens bij te komen in de vorm van Red Dead Redemption 2.

Update - PS Now line-up officieel bekend

De kogel is door de kerk, Red Dead Redemption 2 is één van de games die in juli aan PlayStation Now wordt toegevoegd. Dat heeft Sony bevestigd in een blogpost. Daarnaast kunnen spelers ook aan de slag met Judgment, Nioh 2, Moving Out, God of War, Olympic Games Tokyo 2020 en Nascar Heat 5.

Origineel bericht

Net zoals er elke maand nieuwe titels worden toegevoegd aan PlayStation Plus, komt Sony elke vier weken ook weer met een update voor PlayStation Now. Zo kwam vorige maand The Witcher 3: Wild Hunt naar de streamingdienst van Sony toe.
Welke nieuwe titels er in juli zijn te spelen is nog niet bekendgemaakt door de Japanse uitgever. Maar de games lijken wel al per ongeluk uitgelekt via een advertentie op Facebook. Via Reddit heeft een gebruiker namelijk een video gedeeld van de inmiddels verwijderde advertentie, waarop een aantal titels te zien zijn die binnenkort toegevoegd zouden worden op PlayStation Now. Dat zijn niet de minste titels, want Red Dead Redemption 2 en Judgment komen volgens de advertentie naar de streamingdienst.

Hoe lang blijven de games op PlayStation Now staan?

Hoewel PlayStation Now een scala aan games aanbiedt om te spelen, blijven helaas niet alle titels voor altijd op de dienst staan. Dat lijkt ook het geval te zijn voor de nieuwe titels die worden toegevoegd. In de kleine letters onderaan de advertentie staat dat Red Dead Redemption 2 te spelen is tot november 2021 en Judgment tot en met 4 oktober. Heb je dus PlayStation Now en zin om die titels te spelen, dan moet je er snel bij zijn!
Dit artikel is op 5 juli 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws