Razer introduceert niet één, maar twee nieuwe gaming muizen

  Razer is een grote speler als het aankomt op gaming peripherals. Het bedrijf verkoopt al jaren toetsenborden, headsets en natuurlijk ook muizen. Razer introduceert nu twee nieuwe gaming muizen op de markt.

  Razer

  Consumenten hoeven niet lang te wachten op de nieuwe toevoegingen aan de line-up, want de muizen zijn meteen beschikbaar. De twee gaming muizen die Razer uitbrengt zijn niet compleet nieuw, maar zijn verbeterde versies van eerdere ontwerpen. De eerste muis is namelijk de Razer DeathAdder V2.

  Deze klassieke muis is lang een favoriet geweest onder FPS-liefhebbers en krijgt nu een behoorlijke update. Zo zal de muis een Focus+ optische sensor huisvesten en maakt het gebruik van optische switches voor snellere registratie. Daarnaast is de vorm iets aangepast, zit er een zweet-resistente coating op en zijn de zijkanten van rubber voor meer grip. Om het totaalpakket af te maken heeft Razer er ook de SpeedFlex-kabel ingestopt, zodat je minder last hebt van cable drag.

  De andere verbeterde muis in de line-up van Razer is de Basilisk V2. In tegenstelling tot de DeathAdder is de Basilisk iets slanker en huisvest het meer knoppen, waarmee het een handige muis is voor MOBA’s. De muis heeft dezelfde behandeling gekregen als zijn oudere broer en komt onder andere dus ook met de SpeedFlex-kabel. Daarnaast kan je met de Basilisk zelfs de gevoeligheid van de scroll wheel aanpassen naar eigen smaak.

  De Razer DeathAdder V2 is te koop voor 80 euro, terwijl de Razer Basilisk V2 beschikbaar is voor 90 euro. Ben jij van plan om één van deze twee muizen in huis te halen?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.