Rabobank storing zorgt voor problemen

News
dinsdag, 18 juli 2023 om 9:44
Rabobank klanten hebben vanochtend last van enige problemen. Het lukt namelijk niet om een overschrijving af te ronden. De bank kampt met een storing.
Als je tegen problemen aanloopt bij de Rabobank ben je momenteel niet de enige. Veel klanten kunnen overschrijvingen niet afronden. De oorzaak is een technisch probleem.
Dat meldt de bank zelf via de storingspagina op haar website en aan klanten die via Twitter hun beklag doen. Rabobank is dus gelukkig op de hoogte van het probleem. Er wordt al gezocht naar een oplossing.

Wanneer is de Rabobank storing verholpen?

Een medewerker van Rabobank geeft via Twitter al aan dat de storing waarschijnlijk niet lang meer duurt. Daar is alleen nog niet veel van te zien via Allestoringen, waar het aantal meldingen nog steeds stijgt. Enig geduld lijkt nog nodig.
In de tussentijd lijkt het de beste optie om even af te wachten. Wanneer de storing voorbij is, zal dat te zien zijn op de eerder genoemde storingspagina en zal het waarschijnlijk ook gemeld worden via Twitter. Via Allestoringen kun je in de gaten houden hoeveel mensen er ongeveer nog problemen melden.

Populair Nieuws