'PS5 reveal in minder dan 4 weken volgens God of War regisseur'

  De PS5 reveal zal al heel snel zijn als we een gameontwikkelaar mogen geloven. David Jaffe, de regisseur van God of War en Twisted Metal, heeft op Twitter laten weten in welke tijdsperiode we de PS5 reveal kunnen verwachten. Volgens hem is de onthulling in minder dan vier weken.

  Op Twitter heeft Jaffe zich flink uitgelaten over de PS5 reveal die volgens hem al snel komt. Zo laat hij weten dat Sony zich er goed van bewust is dat hardcore gamers ieder morsel aan nieuws rondom de PlayStation 5 oppakken, maar dat Microsoft op het moment simpelweg meer heeft onthuld. De tweet kun je hieronder lezen.

  Tevens tweet de ontwikklaar op een later moment ook nog dat de onthulling van de PS5 in februari het slechts bewaarde geheim in de game-industrie is op dit moment. Hij bevestigt daarna nogmaals dat de PS5 reveal, net als van de PS4, in februari zal plaatsvinden.

  Natuurlijk moeten we wel stellen dat Jaffe op het moment niet meer bij Sony werkt. In 2014 kondigde hij zijn eigen studio aan die Drawn to Death uitbracht, waarna de studio door tegenvallende prestaties de deuren moest sluiten.

  Drawn to Death

  Verkijgbaar vanaf 4 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.