PS5 patch voor CoD Black Ops Cold War zorgt voor nog meer problemen

News
woensdag, 16 december 2020 om 13:00
call of duty black ops cold war posterf1597997745
Vanochtend is met een update Season 1 gelanceerd voor Call of Duty Black Ops Cold War. De patch zorgt alleen voor meerdere problemen op de PS5, terwijl bestaande problemen niet worden opgelost.
De Season 1 update is een patch waar veel spelers van Call of Duty Black Ops Cold War en Call of Duty Warzone naar uitkijken. Met de update worden beide games namelijk met elkaar samengevoegd - waardoors wapens en perks nu in de games te delen zijn - en ook wordt er een boel nieuwe content geïntroduceerd. Cold War krijgt acht nieuwe maps en een drietal nieuwe wapens, terwijl Warzone de Rebirth Island map erbij krijgt.
De patch heeft nu alleen voor een nieuw probleem gezorgd op de PS5. Volgens spelers introduceert de update namelijk stutters, zelfs wanneer ray-tracing is uitgeschakeld. Dat is wel het laatste wat je wil hebben in een fast paced shooter als Call of Duty. Ontwikkelaar Treyarch is van het probleem op de hoogte en laat via een Tweet weten eraan te werken.

Huidige problemen ook niet opgelost

Spelers op de PS5 keken naar de nieuwe content met name naar de patch uit voor het oplossen van bestaande problemen. Al sinds de release van de game ervaren spelers op Sony’s next-gen console namelijk plotselinge crashes. Een aantal spelers hebben daardoor de game naast hun neergelegd totdat het probleem is opgelost, maar dat lijkt dus nog steeds niet het geval te zijn.