PS5 kopen in 2020 kan misschien alsnog

News
donderdag, 17 december 2020 om 9:30
ps plus collection ps5f1608193900
Dat de PlayStation 5 gewild is, bleek de afgelopen maanden. De nieuwe PS5 raakte binnen de kortste keren uitverkocht en iedere keer dat de voorraad werd aangevuld, was de koek binnen enkele minuten weer op. Het leek er op dat een PS5 kopen in 2020 er voor Nederlanders ook niet meer in zou zitten, maar volgens Techtastic is er toch nog een kans.
Volgens TechTastic is er deze week toch nog nieuwe voorraad geleverd van de PlayStation 5 bij verschillende winkels in Nederland. Zo zou de Media Markt weer nieuwe voorraad hebben. Gezien de filialen de deuren eerder deze week moesten sluiten, is de aangekomen voorraad verdeeld over de klanten die in de winkel een fysieke pre-order hadden staan.
Ook Nedgame zou begonnen zijn met het versturen van pre-orders die oorspronkelijk gepland stonden voor begin 2021. In tegenstelling tot Media Markt en Nedgame heeft bol.com geen wachtlijst. Daar geldt het recht van de snelste, waardoor je het beste onderstaande link in de gaten kunt houden de komende dagen.
dualsense ps5 1f1603819672

Nieuwe PS5 voorraad duikt ineens op

De nieuwe PS5 voorraad komt onverwacht. Eerder deze maand gaven zowel bol.com als Game Mania namelijk aan dat de winkels geen nieuwe voorraad meer verwachtten van de PlayStation 5 voor 2020. Nu blijkt de vork mogelijk toch anders in de steel te zitten.
Vraag blijft alleen wel of de nieuwe voorraad daadwerkelijk in de losse verkoop gaat. Game Mania, Nedgame en Media Markt hebben ieder wachtlijsten die eerst afgewerkt zullen worden. Daarnaast heeft Amazon de afgelopen weken al meerdere keren haar kruit verschoten met nieuwe voorraad die binnenkwam.