PS5 exclusives details voor 2021 onthuld

  In een PS5 YouTube-video is er bevestigd wanneer verschillende PS5 exclusives uit zullen komen. We hebben het hier over onder andere Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart en Horizon: Forbidden West. De trailer gaat gepaard met wat beelden van de game, waaronder de release te lezen is.

  PS5 exclusives release in 2021

  In de trailer zien we een aantal games. Een aantal waarvan de release pas in 2021 zal komen. Daarnaast zien we ook PS5 exclusives die dit jaar al beschikbaar zullen zijn, zoals Spider-Man: Miles Morales en Demon's Souls. Deze twee titels zullen vanaf de PS5 release te spelen zijn.

  Maar natuurlijk zijn er meer PS5 exclusives waar we op wachten. Zo zien we Gran Turismo 7 en Ratchet & Clank: Rift Apart. In de trailer kunnen we zien dat deze twee titels in de eerste helft van 2021 uit gaan komen. Houd er rekening mee dat hier 'anticipated' bij staat. Dit kan daarom nog altijd veranderen.

  Horizon: Forbidden West release iets later

  Het pareltje uit Nederland krijgt een vervolg op de PS5. Horizon: Forbidden West was natuurlijk al een tijd geleden aangekondigd, maar nu kunnen we zien wanneer de game ongeveer uit zal komen. In de trailer kun je zien dat Horizon: Forbidden West in het tweede deel van 2021 uit gaat komen. Neem dit opnieuw met een korrel zout, aangezien hetzelfde twijfelachtige woord hier bij staat als bij de andere titels.

  Gran Turismo 7

  Verkijgbaar vanaf 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.